66 Chinese Restaurant & Hotpot Bar

Foto's

Beoordelingen

8.7
Uitstekend
163 beoordelingen
A.
Mevr. A. Bracamonte
C.
Mevr. C. Vaes
Heel vriendelijke mensen. Leuk en zeer smakelijk concept. Heb heerlijk gegeten
L.
Dhr. L. Deckers
Het was de eerste keer dat we Chinese fondue aten, het was echt een succes! Op aanraden hebben we 1/2 heet en 1/2 neutraal genomen, dat was een goed advies, ondanks dat we behoorlijk pittig gewend zijn, was het lekker om de soep op het einde te mengen. Het was een leuke omgeving, aardig personeel. Hier komen we zeker terug.

Locatie

66 Chinese Restaurant & Hotpot Bar
Korte Leidsedwarsstraat 95A, 1017 PX, Amsterdam
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met 66 Chinese Restaurant & Hotpot Bar! Zoals de naam al doet vermoeden, een echte hotspot in Amsterdam aan het Leidseplein. Hier maak jij kennis met fantastische Chinese Streetfood. Alle gerechten worden vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten. En dat proef je in elke hap!

Een enthousiast team aan medewerkers doet er alles aan om jou een plezierige eetervaring te bieden. Wil jij liever thuis genieten van al het lekkers dat dit restaurant te bieden heeft? Haal dan jouw maaltijd af. Naast heerlijk eten kun je er ook terecht voor een gezellige borrel met lekkere drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een wijntje, biertje of één van de feestelijke cocktails. Jij beleeft hier een fantastische avond!

Ervaar het zelf bij 66 Chinese Restaurant & Hotpot Bar!