Bar Afrique

Foto's

Beoordelingen

8.5
Uitstekend
107 beoordelingen
G.
Mevr. G. Elskens
Lang wachten,doen die bar met 2 personen 1 in keuken en 1 voor bediening die dan ook de afwas moet doen en dan 30 klanten.Hebben er bijna 3 uur gezeten en veel apart te betalen bij uw gerecht,zoals rijst en gebakken banaan.Maar eten was perfect.
G.
Mevr. G. Ickx
Lekker eten maar niet spectaculair. Deftige prijs met Social Deal, maar vrij prijzige menukaart. Wel vriendelijke en speelse bediening.
M.
Mevr. M. Sorret
lekker maar best prijzig, zelfs in social deal. De drankenkaart van water, thee, wijnen tot cocktails zijn aan de zeer hoge kant en daar pakken ze de winst op. Maar nogmaals, lekkere gerechten.

Locatie

Bar Afrique
Tiensestraat 109, 3000, Leuven
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bar Afrique in Leuven staat bekend om zijn heerlijke Afrikaanse gerechten, die bereid worden met verse ingrediënten. In de unieke en warme sfeer van het restaurant kun je genieten van de Afrikaanse keuken, zo geliefd bij de familie die het restaurant runt. Ingegoten met de paplepel maken ze al jaren Afrikaanse gerechten die ze van hun voorouders hebben geleerd, en dat proef je. 

Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk vleesgerecht zoals geitenvlees in gekruide tomatensaus of kies een van de heerlijke vis- of vegagerechten. Natuurlijk kan er ook een lekker drankje, cocktail, koffie of frisdrank worden gedronken. Samen met je vrienden, familie of geliefde wordt het een gezellige avond bij Bar Afrique.

Wees welkom bij Bar Afrique!

Hiernaast zie je de openingstijden. Bar Afrique is op dinsdag t/m zaterdag gesloten tussen 14.30 en 18.00 uur