Bia Mara Antwerpen

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
249 beoordelingen
M.
Mevr. M. Van Hoeck
E.
Mevr. E. Van De Vyver
Beste sweet potato fries in Antwerpen. De rest is ook altijd heerlijk, en echt goede value for money. Als dit niet meer op social deal zou staan zou ik zo ook terugkeren. Aanrader!!
A.
Mevr. A. Bos
Verrassend lekker eten. Simpel maar erg smaakvol. Beste Fish and Chips in de omstreken.

Locatie

Bia Mara Antwerpen
Maalderijstraat 1, 2000, Antwerpen
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Wat begon als een simpel idee in de straten van Dublin is uitgegroeid tot Bia Mara. Bia Mara betekent 'Sea Food' in het Iers en dat is ook zeker wat je bij Bia Mara in Antwerpen kunt vinden. Hier serveren ze allerlei soorten fish & chips, maar ook kipgerechten en taco's. Kom gezellig tafelen bij Bia Mara en geniet met vrienden, familie of je geliefde van de lekkerste en meest verrassende gerechten.

Bij Bia Mara hebben ze hun eigen draai gegeven aan de bekende 'fish & chips'. Ze snijden en bakken zelf hun friet, ze maken hun sauzen zelf, gebruiken de meest verse vis van dat moment en ze maken zelfs hun eigen zout! Verser dan dit krijg je het niet.

Ontdek een nieuwe kant van fish & chips bij Bia Mara in Antwerpen!

Hiernaast zie je de openingstijden van Bia Mara Antwerpen, het restaurant is op maandag t/m donderdag gesloten tussen 14.30 en 18.00 uur en  op zondag tussen 14.30 en 17:30 uur.