Bierderij Waterland

Bierderij Waterland

9.7
Perfect • 79 beoordelingen
Monnickendam

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Bierderij Waterland
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
79 beoordelingen
M.
Mevr. M. Klomp
L.
Mevr. L. Van Veen
prima borrelplank. alleen zaten er mensen op onze gereseveerde plek dat had het personeel moeten regelen het stond er duidelijk . er was nog plek maar toch. uiteindelijk op de plek terecht gekomen.
P.
Mevr. P. Van Der Pol
Een mooie plek aan de haven, heerlijke broodjes en een lekker stuk appeltaart. Goede cappuccino en hele vriendelijke bediening. Kortom, voor herhaling vatbaar

Locatie

Bierderij Waterland
Galgeriet 4, 1141 GK, Monnickendam
7km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bierderij Waterland brouwt met passie de lekkerste bieren met de mooiste natuurlijke producten. De brouwerij met proeflokaal is gevestigd aan de haven in het prachtige visserstadje Monnickendam. Kom langs en laat je verwennen, bijvoorbeeld met een bierproeverij in combinatie met de beste biologische streekproducten en -gerechten. 

Alle gerechten worden bereid met biologische ingrediënten, de mooiste vleesproducten van Woeste Willem, de lekkerste koffie van Kikundi Koffee en heerlijk vers brood van eigen bakkerij. De bieren worden ook gemaakt van biologische grondstoffen, je proeft de pure smaak van natuurlijke ingrediënten zonder onnodig gebruik van chemische middelen. 

Proef het zelf bij Bierderij Waterland!