Big Bread Kitchen Leusden

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
5 beoordelingen
T.
Mevr. T. Groot
Aardig personeel, vooraf 3 mini loempia's, daarna (voor 5 personen) 2 etageres met bovenste laag 3 soorten sausjes, middelste laag verschillende soorten snacks en onderste laag 2 soorten friet. Dit was voor ons ruim voldoende. De persoon die vega at kreeg een kaassouffle, kaastengels en een vega kroket. En als laatste gang nog een softijsje. We gingen met goed gevulde buikjes naar huis!
L.
Mevr. L. Den Boer
J.
Mevr. J. Van Der Schuur
Leuke aankleding, prima deal. Loempia’s en patat waren erg lekker

Locatie

Big Bread Kitchen Leusden
De Smidse 20, 3831 NT, Leusden
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Big Bread Kitchen in Leusden is een moderne cafetaria waar je kunt smullen van heerlijke snacks en de lekkerste friet! Ontdek de ruime kaart met vers belegde broodjes, sandwiches, burgers, salades, ijsjes en meer. En natuurlijk ontbreekt het vertrouwde frietje met een snack niet op de kaart. Dat wordt gegarandeerd genieten!

In de sfeervolle zaak kun je genieten van een overheerlijke kop koffie om je dag te beginnen, een verse smoothie of een uitgebreide lunch. Ook voor een compleet verzorgde avond uit ben je hier op het juiste adres. Kom langs voor een huisgemaakte Kitchen burger (keuze uit maar liefst 18 burgers) en verwen je smaakpapillen. 

Je bent van harte welkom bij Big Bread Kitchen in Leusden!