BlueBlood

BlueBlood

9.1
Perfect • 17 beoordelingen
Den Haag

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van BlueBlood
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
17 beoordelingen
B.
Dhr. B. Wijnhoven
erg goed gegeten. Fijne smaken. heel fijn. duurde wel een tikkeltje lang ondanks dat er weinig gaten waren. we hebben enorm genoten vanmiddag.
M.
Mevr. M. Anijs
Geweldig
C.
Mevr. C. Van Lunsen
Mooie locatie, prachtig ingericht, ontzettend gastvrije ontvangst door attente serveerster. Borden waren prachtig opgemaakt en eten was goed. Aanrader deze social deal!

Locatie

BlueBlood
Zeestraat 35, 2518 AA, Den Haag
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Ontdek de harmonieuze fusie van Peru en Japan in het fascinerende restaurant BlueBlood in Den Haag. Laat je meevoeren op een reis door de 'Nikkei'-keuken, waarbij chef Luis Rojas zijn Latijns-Amerikaanse achtergrond tot leven brengt. In BlueBlood kun je een divers en avontuurlijk samenspel verwachten van de verfijnde en pure smaken uit Japan, gecombineerd met de gedurfde en levendige smaakpaletten die kenmerkend zijn voor Latijns-Amerika.

Dit prachtige restaurant, gevestigd in het Hilton, biedt niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor je ogen. Bovendien geniet jij van de zorgvuldig gekozen wereldwijnen en unieke BlueBlood-cocktails die zij ontwikkelden in hun eigen cocktaillab. Maak je klaar voor jouw 'Nikkei'- reis.

Tot snel bij BlueBlood!