Bombay Inn Amsterdam

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
24 beoordelingen
S.
Dhr. S. Verhoeven
𝓢.
Dhr. 𝓢. 𝒮𝒽𝒶𝓇𝓂𝒶.
A.
Dhr. A. Van Os
Wat achteraf in de Lange Leidsedwarsstraat ligt dit kleine intieme Indiase eethuisje. Het mist een beetje de kleurrijke Indiase sfeer. Iets te bruin en wellicht wat saaie inrichting maar uit het kleine keukentje komen wel uitstekende gerechten. De door ons bestelde goed gevulde lamb karahi en chicken tikka masala waren heerlijk geurig en gekruid en een prima uitnodiging om nog eens terug te keren. De gastheer was daar zéker ook debet aan.

Locatie

Bombay Inn Amsterdam
Lange Leidsedwarsstraat 46, 1017 NL, Amsterdam
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Bombay Inn in hartje Amsterdam. Liefhebbers van de Indiase keuken zijn op de perfecte plek bij dit sfeervolle restaurant, gelegen aan het gezellige Leidseplein. Je smult van authentieke gerechten zoals dahlsoep, samosa, chicken tandoori, saag paneer, rabdi kheer en nog veel meer. Ontdek het zelf!

Er wordt gewerkt met verse ingrediënten en heerlijke Indiase kruiden. De gerechten worden bereid in de tandoori-oven, waardoor je nog extra geniet van de verrukkelijke Indiase smaken. Neem plaats in het knusse restaurant en dompel je onder in Indiase sferen. 

Je bent van harte welkom bij Bombay Inn!