Bridot

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
87 beoordelingen
C.
Mevr. C. Van Thiel
Wat hebben we een heerlijke avond gehad. Heerlijke gerechten, heerlijke wijn en goede gastheren! Een aanrader.
O.
Mevr. O. Bosveld
Wat een beleving en super plek voor een heerlijk avondje uit eten! De gerechten mooi opgediend door fijne mensen in de bediening. Met aanrader de wijnen, half glas voor de Bob door Bob ;-) super!!!!
M.
Mevr. M. De Graaff
Fantastische avond gehad, we hebben genoten. mooie smaakvolle gerechten, gezellige entourage, aardige eigenaren. Voor herhaling vatbaar!

Locatie

Bridot
Dorpsstraat 27, 6661 EG, Elst
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Bridot heeft zich gevestigd op het mooiste stukje van de Betuwe in Elst. BELEVEN is het woord dat hier met hoofdletters wordt geschreven. Een keuken en servicebrigade die elke dag met passie hun missie uitvoeren.

De gerechten worden gekenmerkt door de Franse inslag met een pittig kantje. Bridot heeft daarnaast een wijnspeciaalzaak onder haar dak. Dat maakt Bridot een plaats om een middag of avond goed te verbrassen in een unieke ambiance op een goed te bereiken plek. Aan Bridot is wijnspeciaalzaak Tax Wijn verbonden: met wel meer dan 40 open wijnen op de wijnkaart en een wijnbijbel met 160 soorten hooggekwalificeerde wijnen geniet je hier van het perfecte wijntje bij jouw diner.

Ontdek het nu zelf bij Bridot in Elst!