Broodje Apart

Broodje Apart

9.8
Perfect • 1.457 beoordelingen
Schijndel

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Broodje Apart
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
1.457 beoordelingen
P.
Dhr. P. Van Oers
Weer genoten van een zeer smakelijke lunch geserveerd door zeer vriendelijk personeel. Toppers zijn jullie! Tot de volgende keer....
K.
Mevr. K. Van Kempen
Heerlijke high-tea. Leuke inrichting en hele goede bediening! Top!
S.
Mevr. S. Jansen
Het was allemaal super lekker, en de bediening was erg goed

Locatie

Broodje Apart
Molenstraat 11, 5482 GA, Schijndel
9km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Wees van harte welkom bij Broodje Apart, een gezellige lunchroom die inmiddels een begrip is in Schijndel en omgeving! Bij dit sfeervolle restaurant krijgen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen voor een baan in de horeca. Wat deze lunchroom uniek maakt, is dat het is gevestigd in het centrum van 't Zuid, waardoor de medewerkers direct in contact staan met de klanten. Broodje Apart doorbreekt op deze manier vooroordelen over deze doelgroep, want iedereen kan immers werken als hij of zij dat écht wil!

Ontdek de gezellige lunchroom en winkel ineen, waar je kunt genieten van heerlijk belegde broodjes, een kop koffie met gebak of zelfs een gezellige high tea. Je kunt er ook voor kiezen om je broodjes af te halen. Naast afhalen bieden ze diverse mogelijkheden, zoals het laten bezorgen van broodjes of zelfs een uitgebreide catering.

Je bent van harte welkom bij Broodje Apart!