Café Petit Restaurant Wolf

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
451 beoordelingen
C.
Mevr. C. Van Der Dussen
Heerlijk eten
A.
Mevr. A. Bennink
heerlijk gegeten, fijn personeel
S.
Dhr. S. De Ruijter
Het was voor ons de eerste keer dat we hier kwamen. We zochten via SocialDeal een aantrekkelijk restaurant voor een leuk prijsje. Onze verwachting werd ruimschoots overtroffen. We werden vriendelijk ontvangen en naar de rafel begeleid. De gerechten waar we uit konden kiezen waren er misschien niet veel maar met grootste zorg bereid. Goede combinaties van vlees, kruiden en groenten. Proportioneel meer dan voldoende. zeker de moeite waard om er eens te gaan eten. Dat gaan we zeker ook nog een keer doen als we hier in de buurt zijn.

Locatie

Café Petit Restaurant Wolf
Zuiderzeestraatweg West 114, 8085 AJ, Doornspijk
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Café Petit Restaurant Wolf! Hier kun jij plaatsnemen om te genieten van een uitgebreide selectie aan klassieke gerechten en lekkernijen. Het personeel staat voor je klaar om je een warm welkom te bieden.

Je kunt hier aanschuiven voor een uitgebreide lunch, heerlijke high tea of een romantisch diner. Of kom langs met je collega's voor een zakelijke lunch. In de avond is er ook alle ruimte voor een gezellige borrel met vrienden of familie. In het sfeervolle restaurant ga jij heerlijk genieten, dus kom langs en ervaar het zelf.

Je bent van harte welkom bij Café Petit Restaurant Wolf