Charlotte's bakery

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
48 beoordelingen
J.
Mevr. J. Van Haften
schattig klein zaakje. gecombineerd met tweedehands spulletjes. zeer aardig personeel leuk om even een broodje en een soepje te eten.
W.
Mevr. W. Lankhof
We hebben heerlijk gezellig lekker gegeten, in een klein maar heel leuk ingerichte lunchroom. We komen zeker nog eens terug.
S.
Mevr. S. Waaijer
een zeer gezellige gastvrouw , die heerlijk eten klaar maakt, terwijl je kleding enz, kan bekijken en passen. leuke en goede social deal

Locatie

Charlotte's bakery
Rijksstraatweg 27, 3222 KA, Hellevoetsluis
21km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Charlotte's Bakery in het bruisende Hellevoetsluis! Hier ben jij niet alleen aan het juiste adres voor het rondsnuffelen tussen vintage spulletjes, maar eet je ook de lekkerste verse broodjes en zoetigheden. Je geniet hier bijvoorbeeld van een broodje gerookte zalm, versgemaakte soep of een robuuste tosti.

Ook kun je bij Charlotte's Bakery gebruik maken van de ontbijtservice of kom je voor een klassieke high tea. Het ontbijt wordt op het geplande moment en adres geleverd, zodat jij iemand compleet kan verrassen. De high tea kan je zowel afhalen als in de gezellige zaak opeten. Daarnaast kun je hier ook een uitgebreide high wine afhalen om lekker thuis van te genieten.

Kom het proeven bij Charlotte's Bakery!