Corendon Village Hotel Amsterdam

Foto's

Beoordelingen

8.9
Uitstekend
2.227 beoordelingen
P.
Dhr. P. Dziasek
R.
Dhr. R. Magdy
P.
Mevr. P. Van Rixel

Locatie

Corendon Village Hotel & Corendon Cinema
Schipholweg 275, 1171 PK, Badhoevedorp
2km van treinstation
Corendon City Hotel Amsterdam
Aletta Jacobslaan 7, 1066 BP, Amsterdam
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met het grootste hotel van de Benelux: Corendon Village Hotel Amsterdam. Jij bent van harte welkom om heerlijk te overnachten in een van de prachtige kamers; uitgerust met alle voorzieningen voor jouw gemak. Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag ook naar hartenlust genieten van het panoramische uitzicht in de Skybar met een welverdiend drankje. Of maak je verblijf compleet met een bezoekje aan de wellness voor pure ontspanning! Je kunt daarnaast ook een bezoekje brengen aan de Corendon Cinema voor een bioscoopuitje. 

Uitgebreid lunchen of smakelijk dineren? In het restaurant van Corendon Village Amsterdam geniet je van een verscheidenheid aan overheerlijke en verse gerechten uit diverse internationale keukens. De receptie is 24 uur per dag open en je kan eventueel gebruikmaken van de praktische kiosken om zelf in- en/of uit te checken. Wel zo handig!

Wees welkom bij Corendon Village Hotel Amsterdam!

Hiernaast zie je de openingstijden van het restaurant. Het restaurant is maandag t/m vrijdag gesloten tussen 11.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 17.00 uur. De receptie van het hotel is 24 uur per dag geopend.