Coupe De Nice

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
47 beoordelingen
K.
Mevr. K. Thomas
T.
Dhr. T. Dedeyne
L.
Mevr. L. Proost
De gerechten waren allemaal heel lekker. De vol-au-vent was subliem. Wij hadden om 18u gereserveerd, toen het nog rustig was. Daarna werd het drukker. Op ons dessert moesten we wel even wachten. Ondanks het feit dat ze er alleen voor stond, bleef de gastvrouw steeds heel vriendelijk en deed ze haar best om alle tafels zo snel mogelijk te bedienen. Echt heel knap! Petje af ! Het was een hele fijne avond.

Locatie

Coupe De Nice
Parkstraat 1, 8301, Knokke-Heist
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Je bent van harte welkom bij Coupe De Nice. Dit sfeervolle restaurant ligt aan de schitterende dijk, waardoor je altijd geniet van een prachtig uitzicht. Je kunt bij deze mooie zaak langskomen voor een zalige lunch of uitgebreid diner. Er is een uitgebreide menukaart met heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. 

De koks bereiden met veel liefde de meest verse, smaakvolle gerechten voor jou. Bij elke maaltijd wordt er gewerkt met verse seizoensproducten en alles wordt met zorg samengesteld. Door heel het restaurant hangt een gezellige sfeer, dat versterkt wordt door het vriendelijke personeel. Ontdek het zelf!

Tot snel bij Coupe De Nice!