De Huiskamer van Fredeshiem

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
11 beoordelingen
A.
Mevr. A. Heldoorn
S.
Mevr. S. Koppeschaar
Mooie, rustige plek met vriendelijke bediening. Zeer geschikt om te wandelen of te fietsen.
M.
Mevr. M. Van Der Weerd
We hadden een mooi plekje in het voorhuis met een grote tafel, heerlijk bijkletsen met vrienden terwijl de kids fijn spelen in de speelhoek. Heerlijke pannenkoeken en desserts 😀 Niks op aan te merken.

Locatie

De Huiskamer van Fredeshiem
Eiderberg 3, 8346 KJ, De Bult
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

In het idyllische landschap van De Huiskamer van Fredeshiem wacht een smakelijke traktatie op jou. Deze unieke pannenkoekenboerderij, gelegen op een landgoed van 14 hectare, biedt een ongeëvenaarde ervaring. De oude boerderij is omgetoverd tot een moderne pannenkoekenboerderij waar oud en nieuw samenkomen. Daarnaast ligt de boerderij in een prachtige wandelomgeving, inclusief een inspiratiepad.

Met een aanbod van maar liefst 40 verrukkelijke pannenkoeken, verwelkomt deze gezellige zaak alle leeftijden voor een heerlijke avond, want pannenkoeken zijn voor iedereen! Of het nu gaat om een klassieke pannenkoek met stroop en poedersuiker of een creatie met verrassende toppings, er is voor elk wat wils. Na het genieten van de heerlijke (kinder)pannenkoeken kun jij je verheugen op een zoete finale met een keuze uit diverse desserts. Voor kinderfeestjes ben je hier ook aan het juiste adres. Daarnaast bieden ze ook een speciaal 'Opa & oma' arrangement, voor als de kleinkinderen (en opa en oma) eens lekker willen smullen.

Proef het zelf bij De Huiskamer van Fredeshiem!