De Jonckheer

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
129 beoordelingen
C.
Mevr. C. Rosengarten
vriendelijke bediening, leuke en speciale hapjes .erg gezellig
D.
Dhr. D. De Vries
Echt lekker gegeten en bovengemiddeld vriendelijk personeel! Zeer Zeker een aanrader! De tapas kaart is anders dan bij gemiddeld tapas restaurant en de gerechten kwa smaak ook bovengemiddeld goed ten opzichte van andere all you can eat restaurants.
S.
Mevr. S. Jonker
Leuke bediening en heerlijk gegeten. Wij moesten weer op tijd weg en er werd echt goed rekening gehouden met ons. Heel fijn. Dank jullie wel en tot snel❣️

Locatie

De Jonckheer
Oude Arnhemseweg 30, 3702 BE, Zeist
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Wie wil genieten van een heerlijke avond tafelen is bij De Jonckheer in hartje Zeist aan het juiste adres. Al sinds het openen van de deuren in 1990 staat dit warme en gastvrije restaurant garant voor gezellige en smakelijke avonden uit. Door het All-You-Can-Eat concept zonder tijdslimiet hoef jij de klok niet in de gaten te houden. Hier wordt echt de tijd genomen voor jou en je favoriete gezelschap.

Heb je wat minder tijd en wil je toch genieten van de warme ambiance die De Jonckheer te bieden heeft? Neem dan plaats aan de bar, pak een heerlijke borrel en bekijk de borrelkaart of het speciale Bar Menu. Zo smul jij van lekkere hapjes en hoofdgerecht klassiekers, gewoon aan de bar. Jij hebt hoe dan ook een fantastische avond!

Voel je welkom bij De Jonckheer!

Hiernaast zie je de openingstijden van De Jonckheer. Vanaf 17.00 uur wordt het diner bereid.