De Kilsdonkse Molen

De Kilsdonkse Molen

9.9
Perfect • 148 beoordelingen
Heeswijk Dinther

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van De Kilsdonkse Molen
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
148 beoordelingen
M.
Dhr. M. Fransen
Dankzij vele vrijwilligers een succes met een heerlijke lunch.
T.
Mevr. T. Van Rijswijck
Wat een leuke en interessante rondleiding, leuke gids/molenaar. En de lunch achteraf was heerlijk, een soepje en 3 verschillende belegde sneetjes brood.
E.
Mevr. E. Borra
Echt een bijzondere belevenis! De uitleg van deze interessante en unieke molen werd door een enthousiaste ter zake kundige, vriendelijke gids, opgewekt en met ook humor, verteld. Heb me geen moment verveeld. De heerlijke goedgevulde lunchplank (eigenlijk groot langwerpig bord) samen met 2 andere gasten genuttigd en nog gezellig nagepraat! 🤩

Locatie

De Kilsdonkse Molen
Kilsdonkseweg 4-6, 5473 KK, Heeswijk Dinther
12km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

De Kilsdonkse Molen is een unieke combinatie van een watervlucht-korenmolen en een watergedreven oliemolen. Dit vind je nergens anders in Europa! Beleef het bijzondere verhaal achter de unieke molencombinatie met zijn oorsprong in de twaalfde eeuw. Een rondleiding in de molen is een bijzondere ervaring van techniek en historie die je wilt meemaken!

Met een ligging in het mooie Aa-dal, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen in de prachtige natuur, is De Kilsdonkse Molen het perfecte start- of eindpunt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het grote terras aan het water en in de winter neem je plaats achter de grote raampartijen waardoor je je onderdeel voelt van het groen in de prachtige omgeving. Perfect voor een lekkere kop koffie met gebak, uitgebreide lunch of een heerlijke borrel. 

Je bent van harte welkom bij De Kilsdonkse Molen!