De Zoom Renesse

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
547 beoordelingen
S.
Dhr. S. De Bil
K.
Dhr. K. Fransis
Als Belgen, eerste maal in Renesse wisten we niet wat De Zoom was. Bij binnenkomen was het even schrikken dat we in een feestcafe terecht kwamen om te eten. MAAR!… we hebben lekker gegeten met vriendelijke attente bediening. Doen!!!
E.
Dhr. E. Gorgen
Vriendelijk personeel, goed eten, voldoende keus,

Locatie

De Zoom Renesse
Hogezoom 169, 4325 BH, Renesse
26km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Feestcafé De Zoom in Renesse is één van de best bezochte feestlocaties van Nederland. Al talloze mensen hebben hier gedanst, gezongen, gefeest en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Hier bruist het echte nachtleven, maar ook overdag kun je hier genieten van heerlijke cocktails, speciale koffies, overheerlijke gerechten en nog veel meer andere specialiteiten. Ze beschikken over een uitgebreide menukaart waardoor je tijdens een drankje heerlijk kunt genieten van diverse broodjes, fingerfood en snacks. Ook de dinerkaart is uitgebreid, waardoor er voor ieder wat wils is.

De Zoom kenmerkt zich door een knusse Après-skisfeer, open uitstraling en toegankelijkheid voor iedereen. Daardoor voelt elk publiek zich hier thuis. Zowel binnen als buiten zijn er grote barren om drankjes te halen. Daarnaast zijn er voldoende zitplaatsen, loungebanken en is het terras voorzien van diverse warmte-elementen om het, zelfs in de winter, zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Kom het zelf ervaren!

Je bent van harte welkom bij De Zoom Renesse!