Eethuis Bij de Buren

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
137 beoordelingen
E.
Mevr. E. Hooning
Vriendelijke bediening, mooie wandeling, heerlijk gegeten en de jarige werd leuk verrast! Aanrader!
F.
Dhr. F. Roelofs
Top.
I.
Mevr. I. Hombergen
Vandaag het wandelarrangement bij "Eethuis bij de buren "gedaan. vriendelijke bediening, goede uitleg over de wandelroute. Begonnen met een lekkere koffie en appeltaart, flesje koel water mee voor onderweg, en de klompenpad wandelroute kaart. bij terugkomst een heerkijke snitsel met champignonssaus en heerlijke rauwkost en frietjes met saus erbij gegeten. Kortom een geweldige deal, met zeer vriendelijke bediening. zeker voor herhaling vatbaar.

Locatie

Eethuis Bij de Buren
Dorpsplein 11, 6669 BN, Dodewaard
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Een uitgebreid diner, lekkere lunch of razendsnelle hap? Het kan allemaal bij Eethuis Bij de Buren. Op de menukaart staat een ruim assortiment aan broodjes, burgers en frituursnacks. Ook kun je kiezen uit spectaculaire borrelplanken, waaronder een frikandelplank. Liever iets gezonders? Neem dan een kijkje op de uitgebreide dinerkaart.

Bij de Buren ligt in Dodewaard, midden in de prachtige natuur. Ideaal na een heerlijke wandeling of fietstocht! De cafetaria beschikt over een ruim terras waar je heerlijk kunt vertoeven. Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Zo kan je overal genieten van deze heerlijke gerechten. Wanneer kom jij  proeven?

Tot snel bij Bij de Buren!