Eterij & Tapperij 't Raedthuys

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
880 beoordelingen
Y.
Mevr. Y. Nikkelen
prijs kwaliteit verhouding is erg goed. veel aandacht voor de verfijnde smaak en opmaak van de gerechten. vriendelijk personeel. Top avond gehad.
E.
Dhr. E. Gerrits
mooie ambiance op een lokatie net buiten centrum Doetinchem. Goede service en heerlijke lunch.
S.
Mevr. S. Van Der Roest
Eten was lekker. Vast menu maar als je bv geen vis lust dan kan je dat aangeven en krijg je wat anders. inrichting beetje oubollig.

Locatie

Eterij & Tapperij 't Raedthuys
Raadhuisstraat 14, 7001 EW, Doetinchem
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Eterij & Tapperij 't Raedthuys is het adres voor een heerlijk diner, mooie Hollandse en Belgische bieren van bekende en minder bekende brouwerijen; en dat allemaal in een warme ambiance. Ieder seizoen wordt de menukaart aangepast en iedere 4 weken wisselen ze van bieren op de tap. Je proeft hier altijd iets nieuws!

Daarnaast hebben ze een groot, gastronomisch wijnassortiment. Vrijwel elk land wordt hierin vertegenwoordigd. Maandelijks en soms wekelijks bieden ze nieuwe (tijdelijke) wijnen uit bijzondere gebieden. 't Raedthuys is ook gespecialiseerd in verse streekproducten en seizoensgerechten, waarbij ze de nadruk leggen op wijn-spijs- of bier-spijscombinaties. De gastvrije bediening zorgt ervoor dat jij niets tekortkomt. Je geniet echt even van een middag of avond uit. Kom het zelf ervaren.

Je bent van harte welkom bij Eterij & Tapperij 't Raedthuys!