Foepy's aan de Maas

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
879 beoordelingen
R.
Mevr. R. Blokhuis
leuk restaurant gelegen aan het water heerlijk sharing menu, flinke portie en superlekker genoeg keuze, fijne sfeer en zeer vriendelijk personeel geen gehaast, echt een aanrader
M.
Mevr. M. H
M.
Mevr. M. Van Goch
wat een goede deal. het eten was erg goed en leuk op een plank gebracht. hele mooie locatie. vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Locatie

Foepy's aan de Maas
Raadhuisdijk 1, 6627 AC, Maasbommel
6km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Foepy's aan de Maas. Aan de rand van het prachtige Maasbommel staat bij dit prachtige restaurant gedeelde ervaringen en duurzaamheid centraal. Foepy's aan de Maas begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om te genieten samen met vrienden, familie of je geliefde. En om dit extra aan te moedigen, smul je samen van diverse kleine gerechten in plaats van een vast 3-gangenmenu. Dit is niet alleen heerlijk en gezellig, maar ook milieuvriendelijk. Het gepassioneerde team gebruikt zoveel mogelijk seizoensgebonden en lokale ingrediënten om de ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Foepy's staat voor onbeperkt bourgondisch genieten aan de Maas. In plaats van traditionele buffetten met warmhoudlampen serveert Foepy's het shared diner als 'het Buffet op Tafel'. Zo wordt energie bespaard en blijft de smaak en kwaliteit van het voedsel perfect. Smul van smaakvolle gerechten, die met veel liefde bereid zijn. Beleef deze unieke ervaring en maak bewustere keuzes. Kom langs bij Foepy's, waar het draait om gedeelde momenten, heerlijk eten en respect voor onze planeet!

Je bent van harte welkom bij Foepy's aan de Maas!