Grand Café de Beuntjes

Foto's

Beoordelingen

8.1
Uitstekend
194 beoordelingen
M.
Mevr. M. Wichhart
heerlijk gegeten, de bezetting was te laag voor de grote groep eters. maar wij hebben hier totaal geen last van gehad. de jongeman en de Engelse meid hebben zich uit de naad gewerkt! en bleven hartstikke vriendelijk. je krijgt echt waar voor je geld.
G.
Dhr. G. Hubers
vriendelijke bediening, hoofdgerecht burgers zijn eenvoudig, maar 19.95€ voor 3keuze menu is ok
F.
Mevr. F. De Kort
Helaas was de vegan optie niet mogelijk voor het hele arrangement: ze hebben geen vegan voor- en nagerechten. Verder waren het wel lekkere en grote porties en voldoende keuzes.

Locatie

Grand Café de Beuntjes
Biltstraat 8, 3572 BA, Utrecht
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Grand Café de Beuntjes is al jarenlang een bekend begrip in de Utrechtse binnenstad. Bij dit moderne volkscafé is iedereen welkom voor een goede huisgemaakte burger, klassieke cocktail of verfrissend biertje, dat met eigen receptuur wordt gebrouwen in de bekende Alfa Brouwerij. En daar zijn ze trots op! Het bier is verkrijgbaar in twee varianten: Tripel Blond en Pilsener. Voor ieder wat wils!

Daarnaast werkt Grand Café de Beuntjes samen met de bierbrouwerijen vandeStreek, Oproer en De Leckere. Dankzij het ruime aanbod zit er altijd wel iets voor je tussen. Een uitgebreide borrelkaart maakt je middag of avond op het terras helemaal af. Ontdek het zelf, je bent van harte welkom!

Tot snel bij Grand Café de Beuntjes!