Grand Café de M'ooije Waard

Foto's

Beoordelingen

8.1
Uitstekend
239 beoordelingen
M.
Mevr. M. Mieke Van Nunen
Vriendelijke bediening. Goede prijs- kwaliteit.
C.
Mevr. C. Hermsen
Prima prijs kwaliteit, heel vriendelijke bediening.
H.
Mevr. H. Krachten
Aardig geholpen aan tafel. Eten was oke. Alleen de kippendijsate was geserveerd met uitgedroogde stukken erin. Werd daarna opnieuw klaar gemaakt,,heel fijn. Helaas was het ook deze keer met droge stukken kip. Locatie is leuk, ziet er prima uit binnen.

Locatie

Grand Café de M'ooije Waard
Sint Willibrordstraat 20, 6566 DD, Millingen aan de Rijn
6km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Horeca in optima forma en multiple choice, ofwel een grand café dat ieder moment van de dag een bezoek waard is! Koffie met heerlijk huisgemaakt gebak, een lekkere lunch, een smakelijk diner, een borrel met vrienden en dansen tot in de kleine uurtjes: het kan allemaal in Grand Café de M'ooije Waard. Hier houden ze van rumoer en gezelligheid en doen ze altijd hun uiterste best om de gasten te verwennen en een leuke avond te bezorgen. Iedere dinsdag speelt een biljartvereniging een gezellig potje biljart op de biljarttafel. 

Millingen is een klein, charmant dorp dat haar gasten veel te bieden heeft. Breng een bezoek aan natuurgebied de Millingerwaard, wandel of fiets over de Rijndijk en geniet van de rivier en vergezichten. Grand Café de M'ooije Waard is een van de beste cafés van Millingen aan de Rijn en wordt geroemd om zijn uitstekende eetgelegenheid en prettige, informele sfeer. In de lente- en zomermaanden is het bovendien goed vertoeven op het grote terras.  

Beleef het zelf bij Grand Café de M'ooije Waard!