Grand Café Hotel Karsten

Grand Café Hotel Karsten

9.8
Perfect • 156 beoordelingen
Norg

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Grand Café Hotel Karsten
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
156 beoordelingen
A.
Mevr. A. Plagge
G.
Mevr. G. Zewuster
alles was super. wij hebben genoten
F.
Dhr. F. Groenendaal
Mooi klassiek hotel, vriendelijk personeel, wandeling(en) doen we een andere keer omdat we niet fit waren; geen moeite te veel ivm tijdelijk dieet voor ziekenhuisonderzoek.

Locatie

Grand Café Hotel Karsten
Brinkstraat 6, 9331 JE, Norg
11km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Grand Café Hotel Karsten in Norg, waar de naam Karsten al vele jaren een begrip is. In 1713 begon de eerste Karsten een herberg aan de Brink en vandaag de dag prijkt op dezelfde plek een gezellig viersterrenhotel met een vleugje nostalgie van vroeger. Hier kun je niet alleen ontspannen overnachten, maar ook genieten van heerlijke lunch, diner en borrelmomenten. Of je nu een hotelgast bent of van buitenaf komt, ze verwelkomen je zeven dagen per week.

Omringd door een bosrijke omgeving biedt het grand café de perfecte mix van lekker eten en persoonlijke aandacht voor jou als gast. In het restaurant en op het vernieuwde vierseizoenen-terras kun je je laten verwennen met de heerlijkste gerechten en drankjes. Van ontbijt tot lunch en diner, en zelfs voor een gezellige borrel of koffie met gebak, staat het enthousiaste team altijd paraat om je te verwelkomen en te bedienen.

Bij Grand Café Hotel Karsten is elke dag een gelegenheid om te genieten.