Grand Café Reyck

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
389 beoordelingen
S.
Mevr. S. B
Super lekker en uitgebreide keuze. Vriendelijke bediening. Doorgegeven dat 1 persoon zwanger is en hier werd keurig een aangepaste sandwich voor geserveerd. Dik tevreden en zeker een aanrader!
J.
Dhr. J. Knippenberg
Modern en gezellig restaurant. Ze hebben een gevarieerde kaart met ook gerechten die je niet zo vaak ergens op de dinerkaart ziet staan. Gerechten waren mooi samengesteld en heerlijk. De bediening was uitstekend.
P.
Dhr. P. Bron
Na aankomst prima koffie met heerlijke frambozen koek. Gevolgd door een wandeling en genoten van een prachtige bosrijke heuvel omgeving. Bij terugkomst nogmaals genieten, maar dan van een rijkelijk gevulde en smaakvolle lunch. Prima deal die wij zeker aanbevelen.

Locatie

Grand Café Reyck
Driebergsestraatweg 10, 3941 ZX, Doorn
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Je bent van harte welkom bij Grand Café Reyck in Doorn. Kom langs voor een goede kop koffie met iets lekkers erbij, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Zowel in een klein gezelschap als met je gezin, want natuurlijk is er ook gedacht aan de kleintjes. Er is een speelhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan en de traditionele Italiaanse ijskar zorgt gegarandeerd voor groot plezier. 

Sinds september 2022 zijn gastheer Paul van Roy en chef Marten Stortelder de nieuwe uitbaters van Reyck. Zij verwelkomen je in hun prachtige grand café, waar ze een persoonlijke touch aan hebben gegeven en een fijne plek voor jong en oud van hebben gemaakt. 

Tot snel bij Grand Café Reyck!