Gusto Borrelen & Culinair Genieten

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
630 beoordelingen
J.
Mevr. J. Toonk
Ik heb dit etentje aangeboden aan mijn zoon en vriendin. Verteld dat hij geslaagd was en dat ik graag de drankjes wilde betalen (zelf gewoon thuis, dat kon, via tikkie). Mijn zoon en vriendin kregen als verrassing een Grand Dessert. Was erg leuk. Alleen heeft mijn zoon toch zelf betaald, ondanks dat de medewerkers zeiden dat dit echt niet de bedoeling was, zij zouden mij een tikkie sturen. Erg attent! Het enige wat zij jammer vonden is dat het zo rustig was toen zij er waren (zaterdag was het kennelijk wel heel druk geweest), wat meer mensen geeft wel wat meer sfeer. Maar super tevreden!
G.
Dhr. G. Jansen
Erg smaakvol en gevarieerd menu. Zeker aanrader!
M.
Dhr. M. Vreemann

Locatie

Gusto Borrelen & Culinair Genieten
Meddosestraat 1, 7101 CS, Winterswijk
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Gusto Borrelen & Culinair Genieten is een trendy en exclusief restaurant in het centrum van Winterswijk. Hier kun je in de middag aanschuiven om te smullen van een lekkere lunch met luxe broodjes, verse soep of frisse maaltijdsalades.

In de avond geniet je van een compleet diner met tapas, streetfoodgerechten of gerechten uit de Indonesische, Spaanse, Surinaamse of Italiaanse keuken. Gusto streeft ernaar mensen te verbinden met smakelijke en gedurfde gerechten; alles wordt op een unieke manier gepresenteerd. Het menu daagt culinaire liefhebbers uit om samen te komen genieten van een bijzondere restaurantervaring.

Kom snel een vorkje prikken bij Gusto Borrelen & Culinair Genieten!