Harpoon

Harpoon

10
Perfect • 37 beoordelingen
Den Haag

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Harpoon
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

10
Perfect
37 beoordelingen
B.
Dhr. B. Van Der Lucht
leuk klein restaurant met een hele aardige eigenaar. ik werk nu zelf 6 jaar in de horeca als bijbaan en ik zou hier zeker terug komen zonder deal!!
F.
Dhr. F. Doolaard
Gezellig en knus restaurant. Vriendelijke bediening. Heerlijk gevarieerd shared dining menu. Absolute aanrader.
M.
Mevr. M. Van Den Berg
Wat een verrassing was deze avond ! een hele fijne binnenkomst met heel lief en gezellig personeel ! laagdrempelig en in voor een gezellig praatje ! het eten was fantastisch met veel smaak en variatie, wij waren blij verrast ! dus zeker voor herhaling vatbaar..jullie verdienen alle lof , ga zo door en tot ziens !

Locatie

Harpoon
Oude Molstraat 30D, 2513 BB, Den Haag
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Harpoon in het bruisende centrum van Den Haag. Dit sfeervolle restaurant zit in een historisch pand aan de Oude Molstraat. Dit charmante gebouw, oorspronkelijk uit 1560, heeft een rijke geschiedenis en werd in 2021 omgetoverd tot een prachtig restaurant met shared-diningconcept.

Ontdek de culinaire keuken, waarbij elke maaltijd een unieke ervaring wordt. Het verleden en heden wordt gecombineerd en dat proef je in de heerlijke gerechten die je deelt met dierbaren. Bij Harpoon vindt het personeel het belangrijk dat jij je thuis voelt. De combinatie van smaakvolle gerechten, professionele service en de prachtige omgeving zorgen ervoor dat Harpoon de ideale bestemming is om een hapje te gaan eten. 

Je bent van harte welkom bij Harpoon!