Het Tramstation

Foto's

Beoordelingen

9.2
Perfect
2.856 beoordelingen
A.
Mevr. A. Van Doorn
Leuk arrangement. Leuke ontvangst door héél vriendelijk personeel. Wij wilden graag eerst lunchen, dan wandelen en dan bij terugkomst de koffie met gebak en dat was totaal geen probleem. Leuke wandeling ook met afwisselende uitzichten. Zeker de moeite waard.
S.
Mevr. S. Van Oorschot
In het gezellige Tramstation werden we heel vriendelijk ontvangen met koffie/thee en gebak. Een mooie landelijke wandeling gemaakt a.d.h.van een duidelijke beschrijving en daarna nog een heerlijke lunch gekregen met zalige broodjes, soep en een toetje. Het was top.
B.
Dhr. B. Fransen

Locatie

Het Tramstation
Molentiend 12, 5469 EK, Erp
13km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Het Tramstation: een prachtig restaurant voor een stijlvol diner, een aangename lunch of een heerlijke high tea. Geniet van prachtige gerechten in een sfeervolle ambiance. Ook beschikt Het Tramstation over een karakteristiek hotel met acht eenvoudige en sfeervolle kamers. Uitgerust met douche/bad, toilet en gratis wifi.

Dagelijks, in alles, zijn zij bezig met hun passie: de bereiding van creatieve en stijlvolle gerechten. Vers, vernieuwend en waar mogelijk met ingrediënten uit duurzame landbouw, vangst en kweek. De inspirerende samenwerking met lokale producenten stimuleert hen om juist met streekproducten culinaire verrassingen aan jou te serveren. 

Je bent van harte welkom bij Het Tramstation!