Het Zalmhuis

Foto's

Beoordelingen

8.3
Uitstekend
192 beoordelingen
Q.
Dhr. Q. Zijlmans
E.
Mevr. E. Rebel
Wat een leuke beleving! Mooi opgediend en heerlijke gerechten. Fijn kennisgemaakt te hebben. Hier gaan we vaker heen! Ook lekker op t fietsje terug naar Pijnacker, 22 km
W.
Mevr. W. Bruine
Heerlijke beleving bij het zalmhuis. Pracht locatie.

Locatie

Het Zalmhuis
Schaardijk 396, 2909 LA, Rotterdam
2km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Net buiten de drukte van de Rotterdam aan de voet van de Van Brienenoordbrug vind je een iconisch pand met een rijke geschiedenis: Het Zalmhuis. Een plek die al ruim een eeuw mensen uit het gehele land trekt; vroeger voor het halen en eten van zalm uit de Maas, nu om uitgebreid te eten, drinken, vieren en samenzijn. Een plek om herinneringen te maken en van het leven te genieten. 

In 2020 is het markante pand volledig gerenoveerd. Het opvallende interieur ademt de sfeer van de stad, van luxe, warmte en gastvrijheid. Kom langs voor een kopje koffie, high tea, lunch, high wine of een uitgebreid diner met de meest verse vis. Ook een 'high salmon' met een selectie aan heerlijke zalmgerechten mag natuurlijk niet ontbreken. Het Zalmhuis beschikt over 6 prachtige zalen, elk met een eigen buitengedeelte. De perfecte locatie voor jouw feest, evenement of bruiloft!

Laat je veroveren door de verleidingen van Het Zalmhuis!