Honey Bunny Burgers & Ice Cream

Honey Bunny Burgers & Ice Cream

8
Uitstekend • 129 beoordelingen
Gent

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Honey Bunny Burgers & Ice Cream
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

8
Uitstekend
129 beoordelingen
E.
Dhr. E. Shehu
T.
Mevr. T. Loncke
Heel vriendelijk bediend, heel lekker en vers
C.
Mevr. C. Allyn
ondergewaardeerd restaurant. super vriendelijk, super kwaliteit en snelle service. zeker voor herhaling vatbaar. redelijke prijzen ook zonder Social Deal. Top locatie. Honey Bunny Burgers geeft een nieuwe definitie aan fastfood: het hoeft niet ongezond te zijn.

Locatie

Honey Bunny Burgers & Ice Cream
Overpoortstraat 49a, 9000, Gent
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Stap binnen bij Honey Bunny Burgers & Ice Cream, een smakelijke bestemming vlak bij het Citadelpark in hartje Gent! Zodra je binnenstapt, tref je de gezellige broodjesbar aan. Perfect voor wanneer je onderweg bent en snel iets lekkers wilt meenemen. Voor een kleine honger bestel je een broodje van 15 centimeter. Grote honger? Kies dan voor een rijkelijk belegd broodje van 30 centimeter. 

Maar er is meer! Loop de hoek om en ontdek de burgerbar. In een sfeervolle ruimte met comfortabele banken geniet je van de specialiteiten: hamburgers en ijs! Van de pikante Mexicaanse burger met een pittige kick en chipotlemayonaise tot de overheerlijke Franse burger met gekaramelliseerde ui en smeuïge aioli. Loopt het water je al in de mond? Na een sappige burger kun je jezelf trakteren op een heerlijk dessert. Kies uit een verleidelijke selectie van ijsjes, geserveerd op traditionele wijze zoals in een Amerikaanse diner.

Alvast eet smakelijk bij Honey Bunny Burgers & Ice Cream!