Il Cardinale Lier

Il Cardinale Lier

9.4
Perfect • 149 beoordelingen
Lier

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Il Cardinale Lier
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
149 beoordelingen
D.
Mevr. D. Vertongen
Zeer koud (deuren stonden open). Muziek deed afbraak aan het concept (te luid en te commercieel) Bediening was zeer onprofessioneel (nieuw personeelslid was onvoldoende opgeleid!) Eten zelf was lekker!
S.
Mevr. S. Hermans
Top bediening in Lier (21 maart 2024)! We waren iets later dan gereserveerd (21u) en hadden dit verwittigd en toch werden we met de grote glimlach nog verwelkomd. Heerlijk gegeten, super lekker! Succes ervaring!
S.
Dhr. S. Torfs
Lekkere burgers en heerlijke frietjes. Enkel de portie mayonaise vond ik persoonlijk een beetje te klein. Alsook de bediening was top. Zeker voor herhaling vatbaar!

Locatie

Il Cardinale Lier
Zimmerplein 7, 2500, Lier
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Na al die jaren Il Cardinale in Mechelen is er nu ook Il Cardinale in Lier. Je bent van harte welkom bij de vestiging op het Zimmerplein voor burgers, homemade limonade, moelleux en onion rings.

De burgers worden hier elke dag met veel vakmanschap en devotie gecreëerd. De hamburgers passen volledig binnen het heilige concept met namen als The Godfather, Baby Jesus, Holy Guacamole, Mary had a little lamb en You must be nuts (een veggie-burger!) die het plaatje compleet maken.

Proef het zelf bij Il Cardinale in Lier!

Hiernaast zie je de openingstijden. Van maandag t/m donderdag is Il Cardinale gesloten tussen 14.00 en 17.00 uur.