India Taste Wijnegem

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
284 beoordelingen
J.
Mevr. J. Mcdonnell
F.
Dhr. F. Mattheessens
Heerlijk eten en vriendelijke mensen
J.
Dhr. J. Noeninckx
Heel lekker eten en vers. Vriendelijke bediening en aangename sfeer

Locatie

India Taste Wijnegem
Turnhoutsebaan 343, 2110, Wijnegem
6km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom bij India Taste Wijngem - jouw onvergetelijke reis door de rijke smaken en tradities van India! Stap binnen en laat je meevoeren naar het kleurrijke en exotische land van specerijen, smaken en geuren. India Taste Wijngem is een ware schat voor liefhebbers van de Indiase keuken, waar je de authentieke cultuur van India proeft in elk gerecht dat zij serveren.

Hun getalenteerde koks hebben de beste traditionele Indiase gerechten samengesteld, afkomstig uit alle hoeken van het land. Van romige curry's tot sissende tandoori-specialiteiten, elke hap onthult de geheimen van de eeuwenoude Indiase culinaire tradities. Laat je verrassen door de explosie van smaken, de harmonie van specerijen en de unieke mix van ingrediënten die onze gerechten kenmerken

Klaar om te genieten? Kom langs en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring bij India Taste Wijngem - het beste Indiaas restaurant in de regio!

Hiernaast zie je de openingstijden van India Taste Wijnegem. Zij zijn elke woensdag t/m zondag gesloten tussen 14.30 en 17.00 uur.