Le Bouquet Garni

Le Bouquet Garni

9.8
Perfect • 77 beoordelingen
Sint-Truiden

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Le Bouquet Garni
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
77 beoordelingen
V.
Mevr. V. Deherdt
prijskwaliteit in orde, zeker aan te bevelen vriendelijk.. niets op aan te merken
L.
Mevr. L. Polus
We werden vriendelijk onthaald en kregen 2 hapjes aangeboden : 1 warm en 1 koud. Gevolgd door pasta met een kruidig zuiders sausje. Als hoofdgerecht Duroc varken, heel mals met een lekkere pepersaus. Tot slot koffie met een assortiment snoepjes.
L.
Mevr. L. Moors
Echt een aanrader !

Locatie

Le Bouquet Garni
Ridderstraat 1, 3800, Sint-Truiden
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

In het centrum van Sint-Truiden vind je het mooie restaurant Le Bouquet Garni. Zij zijn hier al jaren gevestigd en het is daarom dé plek om te genieten van een gevarieerde en uitgebreide keuken. Het eten wordt dagelijks bereid door de chef-kok die werkt met verse producten en vakmanschap om voor jou de heerlijkste gerechten op tafel te toveren. De producten waarmee hij werkt wisselen ook regelmatig zodat jij het hele jaar door verrast wordt.

Le Bouquet Garni heeft verschillende menu's waar je uit kan kiezen. Zo zit er altijd iets bij waar jij zin in hebt. Bij het Bistromiemenu kan je bijvoorbeeld kiezen voor een carpaccio van hert, zalmhaasje en een crème brûlée. Ook is het mogelijk om voor een tasting-menu te gaan. Hierbij krijg je verschillende gerechten voorgeschoteld met optioneel een passende wijn per gerecht. Mocht je graag zelf willen bepalen wat je eet, dan kan je natuurlijk ook à la carte eten bij deze veelzijdige eetgelegenheid. 

Tot snel bij Le Bouquet Garni!

Het restaurant is op maandag, dinsdag, zaterdag en zondag gesloten tussen 15:30 en 18:00.