NIAH Living & Workshops

Foto's

Beoordelingen

9.7
Perfect
35 beoordelingen
H.
Mevr. H. Arends
Even bijkomen van de drukte om ons heen, een aanrader. Zeer vriendelijk personeel. Gun ze alle goeds, mensen ga even lekker bij komen daar.
C.
Mevr. C. Meinster
Hele vriendelijke en gastvrije dame, met een heerlijke cappuccino en huisgemaakte lekkernij.Zeker de moeite waard om nog weer eens terug te gaan
M.
Mevr. M. Krabbenborg
hele keuke workshop. welkom en huiselijk gevoel.

Locatie

NIAH Living & Workshops
Boliestraat 29, 7001 BB, Doetinchem
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

In het centrum van Doetinchem vind je NIAH Living & Workshops, een beleveniswinkel met lunchroom en workshopruimte. In de winkel kun je terecht voor prachtige handgemaakte producten van natuurlijke materialen, veelal uit Marokko. Denk hierbij aan interieur-artikelen, maar ook olijfolie, arganolie, verzorgingsartikelen en meer, handgemaakt door ambachtslieden die het vak van generatie op generatie hebben geleerd. Alles wat je in de winkel vindt is Fair Trade. Zo steunen zij de lokale bevolking waar de producten vandaan komen. Daarbij maken ze zelf veel producten zoals bodyzeep, geurkaarsen, klassieke Marokkaanse notenpasta en allerlei soorten woondecoratie.

Zelf de handen uit de mouwen steken en lekker creatief aan de slag? Maak dan kennis met het ruime aanbod aan workshops. De workshopruimte is knus ingericht met houten tafels en veel natuurlijke materialen. In dezelfde ruimte kan er nu ook een heerlijke kop koffie of thee worden gedronken.

Je bent van harte welkom bij NIAH Living & Workshops!