Onder De Brug

Onder De Brug

9.3
Perfect • 887 beoordelingen
Riemst

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Onder De Brug
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
887 beoordelingen
L.
Mevr. L. Vaes
Zeer lekker gegeten met fantastisch uitzicht op het kanaal.
C.
Dhr. C. Last
Totaalplaatje goed. Enkele opmerkingen: - geen kaartje met gerechten waaruit je kon kiezen;- wij kozen als voorgerecht carpaccio en moesten daarvoor 2 x €3,50 bijbetalen. Op zich geen probleem maar het had even gezegd moeten worden; - voor het nagerecht was er geen keuze, er was slechts één nagerecht beschikbaar. Overigens zeer vriendelijke bediening die het erg druk had omdat ze alleen was.
J.
Dhr. J. Swerts
Vriendelijke bediening en lekker gegeten met zicht op het kanaal. Pindasaus bij het varkenshaasje werd zonder morren geruild voor champignonsaus.

Locatie

Onder De Brug
Maastrichtersteenweg 212, 3770, Riemst
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Brasserie Onder De Brug bevindt zich onder de nieuwe Brug van Vroenhoven. In de prachtige omgeving heb je een geweldig panoramisch uitzicht over het Albertkanaal. Naast de brasserie ligt het Museum van de Brug, met een visueel rijke en interactieve tentoonstelling. De tentoonstelling is opgebouwd rond de bestaande bunker uit de Tweede Wereldoorlog, die werd geïntegreerd in het bruggencomplex.

In de brasserie kun je terecht voor een lekker kopje koffie, lunch, een smakelijke maaltijd of een gezellige borrel. Alle gerechten worden vers bereid met dagverse streekproducten. Dankzij de grote ruimtes en de vele mogelijkheden die de brasserie biedt is deze locatie ook perfect voor feesten en partijen, vergaderingen, bedrijfspresentaties en congressen van 150 tot 1000 personen.

Je bent van harte welkom bij Brasserie Onder De Brug!