Payal Restaurant

Foto's

Beoordelingen

7.6
Goed
204 beoordelingen
P.
Mevr. P. Righolt
Voor u verder leest, het eten was héérlijk! Maar de ervaring was.... bijzonder.. Wij hadden gereserveerd voor een buffetdiner en dat hadden wij gekregen dus voor ons was er geen probleem. Maar de mensen aan de tafel naast ons hadden gereserveerd voor een driegangen diner. En er was die dag geen leverancier langsgeweest, dus bijna alles was op. Er waren nog twee cola zero over, waarvan wij er al eentje hadden. Volgens de jongen van de bediening was er geen gewone drankkaart om van te bestellen. "Dus noem maar wat op en dan kijk ik wel of ik het heb". Qua bier had hij alleen Heineken en na even gekeken te hebben ook Indiaas bier. Tegen de mensen naast ons zei hij dat ze beter het buffet konden nemen in plaats van het driegangen diner want dat was lekkerder en goedkoper. Dus hebben ze dat uiteindelijk ook maar gedaan.. Zoals ik al zei, erg bijzonder maar we hebben ons erg vermaakt. Maar het eten was héérlijk!
A.
Mevr. A. Albers
Heerlijk gegeten. Keus genoeg.
D.
Mevr. D. Van Groningen
We waren een beetje afwachtend ivm wat slechte recensies die we hadden gelezen. Echter het eten was vers, goed warm en heel goed van smaak. een aangename verrassing! Tip: we moesten vragen om drinken te bestellen. Ik zag dat bij elke tafel. Als direct de drankjes worden opgenomen en geserveerd, verdien je daar in ieder geval extra aan. Top: smaakvol eten en goed warm en vers. goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze deal.

Locatie

Payal Restaurant
Deventerpad 10, 1324 EE, Almere
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Payal! Dit restaurant in Almere is al sinds 1994 dé plek voor liefhebbers van de Indiase keuken. Je geniet er van de lekkerste specialiteiten uit deze veelzijdige en kleurrijke keuken. Alles is bovendien halal! 

Alle gerechten worden door de chefs vakkundig bereid met verse producten. De menukaart biedt een grote diversiteit aan gerechten met halalvlees en vis, maar ook tal van vegetarische specialiteiten. Thuis genieten van deze heerlijke gerechten? Ook afhalen en catering behoren tot de mogelijkheden.

Laat je culinair verwennen bij Payal!