Popocatepetl Utrecht

Foto's

Beoordelingen

9.2
Perfect
456 beoordelingen
J.
Mevr. J. Aptroot
Lekker gezellig en fijne sfeer!
J.
Mevr. J. Erens
W.
Mevr. W. Groenemeijer
heel klein foutje in bediening, wat onduidelijkheid over afrekening maar met grote glimlach en uiterst soepel opgelost en we hebben heerlijk gegeten eerst nadat we al heel vrolijk telefonisch contact hadden omdat ik twijfelde over mijn planning icm theaterbezoek. kortom: heeeeel leuke, prettige en smakelijke ervaring die ik zeker kan aanbevelen!

Locatie

Popocatepetl Utrecht
Nobelstraat 163, 3512 EM, Utrecht
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Popocatepetl (Popo voor vrienden) is de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent 'daar waar de aarde heet wordt'. In Nederland staat Popocatepetl voor een groot aantal Mexicaanse restaurants die al jaren een succes zijn. Popocatepetl Utrecht was de eerste succesvolle vestiging in de reeks en is al meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht.

Een bezoek aan Popocatepetl is een avond Mexico met de karakteristieke, uitbundige en levendige sfeer. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, versgemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina-interieur die een avondje Popocatepetl zo speciaal maakt.

Wij heten je namens Popocatepetl van harte welkom!