Rederij Fortuna/Mps. Marlina

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
76 beoordelingen
R.
Mevr. R. Mellema
Geweldige avond gehad Wat een mooi team Heerlijk eten Komen zeker terug
A.
Dhr. A. Molendijk
was gezellig
C.
Dhr. C. Happel
Het is voor ons de 2e x dat we met de Marlina van rederij Fortuna varen. Het is gezellig, personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en lollig. Binnenkort komen we wederom, maar met 15 mensen. Ook mijn vrienden moeten dit ervaren. Het is geweldig.

Locatie

Rederij Fortuna/Mps. Marlina
Tramweg 5A, 3255 MB, Oude-Tonge
22km van treinstation
Opstapplaats Mps. Marlina
Veerweg/Veerkade, 3201 LD, Spijkenisse
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Heb jij binnenkort iets te vieren met je vrienden, familie, collega's of vereniging? Rederij Fortuna biedt vele mogelijkheden met haar luxe en sfeervolle partyschip Mps. Marlina. Stap aan boord en geniet van de heerlijke sensatie van het varen die een extra glans geeft aan elke feestelijke gebeurtenis.

Rederij Fortuna organiseert het hele jaar door diverse Moonlight Dinner Cruises met heerlijk eten, gezellige live muziek en entertainment. Maar ook voor Brunch Cruises, afwisselende dagtochten, thema-avonden en andere speciale rondvaarten ben je bij deze rederij aan het juiste adres. Mps. Marlina is geschikt voor grote en kleine groepen én volledig rolstoeltoegankelijk. Zo kan werkelijk iedereen meevaren! Uiteraard behoort het afhuren van schepen ook tot de mogelijkheden.

Ervaar het zelf, je bent van harte welkom bij Rederij Fortuna!