Restaurant Bruis

Foto's

Beoordelingen

9.4
Perfect
143 beoordelingen
A.
Mevr. A. Kempeneers
Met een klein hartje wandelde we alle restaurantjes voorbij onderweg naar Restaurant Bruis, we werden hier daar zo hartelijk ontvangen en het eten was heerlijk!
L.
Mevr. L. Jorissen
Zeer goede service en 2 royale glazen bubbels gekregen! De zoete gang was iets simpel, enkele kant en klare petit fours. De hartige gang daarentegen zeer uitgebreid met lekkere zelfgemaakte onderdelen! goeie deal!
C.
Dhr. C. Duijts
lekker!

Locatie

Restaurant Bruis
Stationsstraat 21, 6301 EZ, Valkenburg
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Restaurant Bruis is onderdeel van het volledig gerenoveerde Wijnhotel Valkenburg, een heerlijke bourgondische plek waar je kunt genieten van prachtige gerechten en uitstekende wijnen. Een ontdekkingstocht voor de wijn-spijscombinatie in een eigentijdse, hippe omgeving. 

Dormio Wijnhotel Valkenburg is een uniek hotel volledig gewijd aan de wereld van wijn. Alle kamers zijn ingericht door een wijnproducent met elk hun eigen verhaal. In combinatie met het fantastische wijnrestaurant en de wijnbar is het een heerlijke bourgondische hippe plek om te genieten. Gelegen in het centrum van het charmante levendige mergelstadje ‘Valkenburg'. 

Of je nou een hotelgast bent, toerist uit de omgeving of gewoon gezellig uit eten wil: je bent hier altijd welkom. Kom genieten bij Dormio Wijnhotel Valkenburg en Restaurant Bruis!