Restaurant De Haard

Restaurant De Haard

9.3
Perfect • 842 beoordelingen
Bosschenhoofd

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Restaurant De Haard
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.3
Perfect
842 beoordelingen
M.
Mevr. M. Aalbrechtse
M.
Mevr. M. Van Doremalen
Het eten was uitstekend, zag er heel smaakvol uit en wás ook heerlijk! De bediening was echt gastvrij en heel vriendelijk. Het enige kleine minpuntje was het te lange wachten op de rekening en er werd niet een keer naar onze tafel gekeken óf we wilden afrekenen. Ik ben uiteindelijk maar zelf naar de bar gelopen, wat jammer was want het was totaal niet druk meer. Dus was dit wachten wel nodig? Maar dit restaurant is helaas niet het enige restaurant met dit euvel, we lopen hier regelmatig tegenaan. Ónbegrijpelijk vind ik dit. En dit is helemaal jammer omdat het het plezierige, ontspannen gevoel na een fijne maaltijd teniet doet. Het zou een reden kunnen zijn om niet meer terug te komen.
T.
Mevr. T. Clemens
De bediening was heel aardig en het eten was perfect je wordt echt in de watten gelegd.

Locatie

Restaurant De Haard
Pagnevaartdreef 5, 4744 RE, Bosschenhoofd
3km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Restaurant De Haard staat voor lekker eten in een ongedwongen sfeer. Dit gezellige restaurant is prachtig gelegen in de bossen. Op het zonovergoten terras of knus bij de open haard kun je genieten van een smakelijke lunch of diner. Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes uit de Frans-internationale keuken.

In het restaurant wordt gewerkt met biologische ingrediënten en verse streekproducten, voor de meest heerlijke gerechten. De chef-kok en zijn team bereiden alle gerechten met passie, zodat je er in deze sfeervolle ambiance volop van kunt genieten. Op culinair vlak zal het jou aan niets ontbreken.

Kom lekker eten in een ongedwongen sfeer bij Restaurant De Haard!