Restaurant La Bella Italia

Restaurant La Bella Italia

9.1
Perfect • 92 beoordelingen
Sint-Niklaas

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Restaurant La Bella Italia
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
92 beoordelingen
L.
Mevr. L. Meul
A.
Mevr. A. Jahau
Mooie, ruime zaak. Vriendelijke bediening. Voorgerechten: Ham met meloen was prima, carpaccio was ok. Hoofdgerechten: Pizza's waren lekker (geen steenoven pizza, maar wel alsnog lekker bereid met relatief licht deeg). Dessert: de bestelling werd op voorhand volledig doorgegeven, waaronder voor dessert de crème brûlée. Helaas waren er geen meer beschikbaar tegen dat het dessert geserveerd moest worden, wat betekent dat een andere tafel "mijn" dessert heeft ontvangen of dat wegens onvoldoende communicatie dit niet tijdig gemeld werd aan de kelner en mezelf als klant. Als alternatief wel uit de volledige dessertkaart mogen kiezen gezien ik geen panna cotta lustte, die volgens mijn gezelschap wel lekker was.
N.
Mevr. N. Janssens
Het was heel lekker 😋

Locatie

Restaurant La Bella Italia
Grote Markt 19, 9100, Sint-Niklaas
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Restaurant La Bella Italia! In 2022 heeft dit sfeervolle restaurant haar deuren geopend in Sint-Niklaas. Jij kunt hier gezellig plaatsnemen met bijvoorbeeld vrienden of familie en genieten van een klassiek interieur. 

Het enthousiaste team voorziet jou graag van de kaart die vol staat met heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Alles wordt met zorg en passie bereidt door een ervaren chefkok en dat proef je in iedere hap. Kom langs en ontdek het zelf.

Tot snel bij Restaurant La Bella Italia!

Hiernaast zie je de openingstijden van Restaurant La Bella Italia. Op donderdag, zaterdag en zondag zijn ze gesloten tussen 15.00 uur en 17.00 uur.