Restaurant Manjefiek

Foto's

Beoordelingen

8.6
Uitstekend
189 beoordelingen
I.
Mevr. I. Van Den Eertwegh
M.
Dhr. M. Pennings
Overheerlijk gegeten, prima persoonlijke bediening. Zeer aangenaam verrast met mooie versbereide gerechten met prima smaak en presentatie tegen zeer schappelijke prijzen. Deze kok verstaat zijn vak bovengemiddeld en dat mag wel wat waardering krijgen.
R.
Dhr. R. Knops
een echte aanrader , wat hebben we een geweldige avond gehad met heerlijk eten tot in de puntjes verzorgd en ook de bediening was super kwamen niks te kort gaan zeker terug om nog meer delicatessen te proberen .

Locatie

Restaurant Manjefiek
Rijksweg 80, 6228 XZ, Maastricht
1km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Smaakvol genieten in het prachtige Limburgse heuvellandschap: daar staat Manjefiek al 25 jaar voor. Ze bieden een veelzijdige locatie voor jouw luxe diner, of comfortabel te vergaderen of voor feesten en partijen.

Wiel Rekko (30 jaar S.V.H. Meesterkok) houdt van kunst en dat is terug te zien in zijn prachtige zaak. Stijlvol ingericht en omgeven door een mooi terras en tuin met adembenemend uitzicht op het landschap geniet je hier van heerlijke gerechten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en je beleeft hier dan ook een avond vol bijzondere smaakcombinaties.

Je bent van harte welkom bij Restaurant Manjefiek!