Welkom in het walhalla voor de vleesliefhebber: Restaurant Pur Boeuf! Eigenaar en chef Jeff Hanselaer is een gedreven man met vakkennis en een visie. Hij bereidt zalige vleesgerechten met authentieke producten die recht van de boerderij komen, vaak van zijn ouderlijke hoeve. De familie Hanselaer is gespecialiseerd in het kweken van het Belgisch Witblauw. In de zaak vind je dan ook verschillende sfeerfoto's van de familie op de boerderij.
Bij Restaurant Pur Boeuf wordt zelfs de meest veeleisende vleesliefhebber lyrisch van een perfect gerijpte côte à l'os of filet pur. Het is een beloftevol restaurant met een uniek concept, gerund met een visie en vooral met aandacht voor kwaliteit. Pur Boeuf werd dan ook beloond met 13,5 punten in de Gault&Millau!
Je bent van harte welkom bij Restaurant Pur Boeuf!
Hiernaast zie je de openingstijden, Pur Boeuf is gesloten tussen 13.30 en 18.00 uur.