Restaurant Zeebinkie

Foto's

Beoordelingen

9.5
Perfect
2.030 beoordelingen
W.
Dhr. W. Van Rijswijk
A.
Mevr. A. Vos
gewoon goed!
Y.
Mevr. Y. De Jager
Hier vorig jaar wezen eten, toen was het al heel erg goed. Vandaag terug geweest en het was nog steeds heel erg goed. Eten was heerlijk, genoeg keus en vriendelijk personeel. Een echte aanrader

Locatie

Restaurant Zeebinkie
Hogeweg 42 B, 4328 PG, Burgh-Haamstede
20km van treinstation
Rondvaart Koninklijke Spido
Willemsplein 85, 3011 BN, Rotterdam
1km van treinstation
Plompetoren
Koudekerkseweg 12, 4328 NP, Burgh-Haamstede
21km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Restaurant Zeebinkie bevindt zich in het toeristische dorpje Burgh-Haamstede op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het moderne interieur en de traditionele elementen uit de Zeeuwse schipperij creëren samen de authentieke sfeer waar dit prachtige restaurant om bekend staat. Een bezoek aan Restaurant Zeebinkie is perfect te combineren met een leuk dagje uit in Zeeland. Middelburg, Zierikzee en Neeltje Jans liggen namelijk om de hoek.
 
De open keuken biedt een kijkje achter de schermen. Terwijl je wacht kun je zien hoe het keukenteam jouw diner bereidt. Het weelderige landschap van Zeeland leent zich als romantische achtergrond voor een schitterend trouwfeest. Ook is er ruimte voor personeels-, verjaardags- en vrijgezellenfeesten. Een bezoek aan Restaurant Zeebinkie smaakt altijd naar meer.
 
Je bent van harte welkom bij Restaurant Zeebinkie!