Romantica Aalden

Foto's

Beoordelingen

8.8
Uitstekend
52 beoordelingen
M.
Mevr. M. Jonker
Prima pizza. Aardige bediening.
A.
Mevr. A. Van Wieren
Fijne eetgelegenheid met vriendelijk personeel. Het eten was om je vingers bij af te likken.
M.
Dhr. M. Poutsma
We hadden geboekt via Social Deal en bij binnenkomst had ik het gevoel bij een shoarmazaak binnen te komen. Ik vertelde wat we geboekt hadden en vroeg een kindermenu voor de kleine die ook bij ons was. Binnen een mum van tijd stond een kinderpizza in hartjesvorm voor onze neus tezamen met de spareribs. Zeer smakelijk, zacht en mooie smaak dus die gingen er vlotjes in, ook de tweede (onbeperkt) portie kon ons goed smaken. Veel en goed gegeten voor democratische prijzen wat we iedereen kunnen aanbevelen. Voor mensen die van snelle service houden met een gemeende glimlach raden we deze zaak hartelijk aan.

Locatie

Romantica Aalden
Aelderstraat 19A, 7854 RN, Aalden
10km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Maak kennis met Romantica Aalden! Jouw nieuwe favoriet voor de lekkerste pizza's, spareribs, kapsalon en nog veel meer. Dankzij het ruime menu kies je altijd wel een lekker gerecht waar je van smult. De ideale plek om eens lekker te eten met je partner, vrienden of de hele familie.

Wil je ook thuis genieten van deze overheerlijke gerechten? Dan heb je geluk! Want vanuit je luie stoel bestel jij je favoriete gerecht. Geniet thuis bijvoorbeeld van een steengoede pizza. Of pak groter uit en stel je eigen diner samen compleet met voor- en nagerecht. Dat wordt genieten geblazen!

Ervaar het zelf bij Romantica Aalden!