't Russelt by Jarne

't Russelt by Jarne

9.1
Perfect • 28 beoordelingen
Diepenbeek

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van 't Russelt by Jarne
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.1
Perfect
28 beoordelingen
B.
Mevr. B. Roeges
M.
Mevr. M. Vandenweyer
wij hadden een privé dining moment. de service was heel goed, het eten heel mooi gepresenteerd maar de vongole zat overvol kruiden en look waardoor je de vongole amper kon proeven. verder een mooie setting met ruime parkeergelegenheid.
M.
Mevr. M. Schetters
Vriendelijk onthaal en bediening. Het was allemaal heel lekker, de chef was zo vriendelijk om het hoofdgerecht aan te gepassen omdat we één van de ingrediënten niet lusten . We gaan hier zeker nog een keer terug.

Locatie

't Russelt by Jarne
Russelbeekstraat 2, 3590, Diepenbeek
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

't Russelt by Jarne is een trendy high class restaurant, met een afwisselend menu waar voor iedereen wat lekkers op staat. Je kunt hier terecht voor heerlijke Belgische klassiekers of zalige wereldse gerechten. Deze gerechten worden voor jou bereid door een enthousiast keukenteam vol met jong talent. 

Geniet samen met familie of vrienden van een lunch of diner met verse seizoensproducten in een sfeervolle omgeving. Jij beleeft een smakelijke middag uit.

Restaurant 'T Russelt by Jarne heet je alvast van harte welkom!

Hiernaast zie je de openingstijden van 't Russelt by Jarne. Op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag zijn ze gesloten tussen 14.30 en 18.00 uur.