‘t Wapen van Heusden

‘t Wapen van Heusden

9.8
Perfect • 308 beoordelingen
Heusden

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van ‘t Wapen van Heusden
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
308 beoordelingen
J.
Mevr. J. Van Der Zijde
In het supermooie vestingstadje Heusden, op de Vismarkt bevindt zich 'Het wapen van Heusden' met een gezellig, verzorgd terras. Binnen was het behaaglijk warm in het mooie, gezellige, karakteristieke pand. Hier uit eten via Social Deal is een aanrader, lekker, nette bediening in deze mooie zaak. Het plaatsje Heusden is een bezoek meer dan waard, het mooie haventje, nabij de Maas, met prachtige panden.
R.
Mevr. R. Van De Pol
Heerlijk gegeten, echt lekker. Goede bediening en zeker voor herhaling vatbaar!
L.
Mevr. L. Schreuder
De samenstelling van het arrangement is niet groot, maar dat is ook logisch bij een SD. Echter... als er dan gerechten uitverkocht zijn, op een doordeweekse dag, vind ik dat niet kunnen. SD is verder uitstekend, smakelijk en royale porties! Voor herhaling vatbaar!

Locatie

‘t Wapen van Heusden
Vismarkt 5, 5256 BC, Heusden
11km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Kom langs in de gezellige lunchroom van 't Wapen van Heusden! In het prachtige oude pand van omstreeks 1600, midden op de Vismarkt, ben jij van harte welkom voor de lekkerste gerechten. Samen met vrienden of familie begeef jij je in een sfeervolle setting om heerlijk te ontbijten, lunchen, dineren, een lekkere kop koffie te drinken of om te borrelen met een lekker hapje.

Bij 't Wapen van Heusden wordt enkel gebruik gemaakt van heerlijke producten van ondernemers uit de streek en dat proef je! Hier ben jij aan het juiste adres voor een huisgemaakte appeltaart, een uitgebreide high tea of als je wilt uitpakken met een buffet, catering of broodjes voor tijdens de vergadering. Eet smakelijk!

Wees welkom bij 't Wapen van Heusden!