Tourist Info & Oldenzaal Promotie

Tourist Info & Oldenzaal Promotie

9.9
Perfect • 59 beoordelingen
Oldenzaal

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Tourist Info & Oldenzaal Promotie
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.9
Perfect
59 beoordelingen
T.
Mevr. T. Van Coeverden
De rondleiding in de toren was geweldig! Wat een enthousiaste vrijwilliger! Jan , dank je wel!
M.
Mevr. M. Vollenbroek
Een hele interessante voorlichting over de Plechelmus basiliek door een zeer enthousiaste vrijwilliger van tour info in Oldenzaal .
M.
Mevr. M. Cobelens
Geweldige rondleiding gehad door de basiliek door een bevlogen vrijwilliger die zo enthousiast vertelde. Na de rondleiding een heerlijke 2-gangenlunch gehad bij het restaurant. Geweldige tijd gehad in Oldenzaal!

Locatie

Tourist Info Oldenzaal
Grootestraat 35-37, 7571 EK, Oldenzaal
0km van treinstation
Startpunt stadswandeling
Sint Plechelmusplein (naast de toren van de Sint-Plechelmusbasiliek), 7571 EG, Oldenzaal
0km van treinstation
Ter Stege
Marktstraat 1, 7571 ED, Oldenzaal
0km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Tourist Info Oldenzaal
Tourist Info Oldenzaal maakt deel uit van Oldenzaal Promotie. Bij Tourist Info kan je terecht voor Twentse wandel- en fietsroutes, maar ook Twentse souvenirs en informatie over de streek. Tourist Info organiseert verder bijvoorbeeld stadswandelingen en torenbeklimmingen onder begeleiding van een gids. Jouw toeristische informatiepunt voor de regio Twente!

Oldenzaal Promotie
Oldenzaal Promotie is actief betrokken op het gebied van toerisme en komt voort uit VVV Oldenzaal. Zo werkt het team samen met Tourist Info en andere lokale ondernemers om het bruisende Oldenzaal extra in de kijker te zetten. Als oudste stad van Twente staat Oldenzaal bekend om haar bourgondische sfeer. De bekende Twentse gastvrijheid zal je er ervaren op de gezellige terrassen, in de winkelstraatjes of tijdens de vele feestelijke evenementen. Daarnaast beschikt Oldenzaal over een multifunctioneel recreatiepark Het Hulsbeek. Hier kun je karten, survivallen en veel meer.

Surf & Turf Seafood en Brasserie
Surf & Turf Seafood en Brasserie heet je van harte welkom in de winkel en brasserie in hartje Oldenzaal. Je kunt er terecht voor een smakelijk hapje eten. Denk aan een verse lekkerbek, een heerlijke portie kibbeling, een broodje haring of paling. In de winkel komt zes dagen per week verse vis binnen, altijd vers van het mes voor je gesneden en indien je het meteen op wil eten, vers gebakken. Daarnaast worden er heerlijke soepen, salades en schotels gemaakt, zo is er altijd voor ieder wat wils. 

Zie meer van Oldenzaal met Tourist Info Oldenzaal & Oldenzaal Promotie!