Tussen Kaag & Braassem

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
348 beoordelingen
J.
Dhr. J. Zhou
Goede sfeer, vriendelijk personeel en lekker eten.
P.
Dhr. P. Hoogendoorn
We hebben hier heerlijk gegeten met onze kinderen aan een tafeltje bij het raam, met zicht op het water. Wat een prachtige stek voor een restaurant! Ik kan me voor stellen dat je hier in de zomer ook heerlijk buiten kunt eten of gewoon wat lekkers drinken aan het water. Er zat, zonder dat we erom vroegen, voldoende tijd tussen de vijf heerlijke gerechten, de cava was ook erg lekker en de bediening professioneel en ongedwongen. Onze dochter kreeg zonder problemen op haar verzoek een ander dessert dan eigenlijk op het menu stond.We hebben er 4 uur over gedaan en het was een gezellige avond. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken was dat we de zitting van de stoel wat hard vonden na een paar uur zitten 😉. Maar zeker een absolute aanrader!! 👍
G.
Mevr. G. Franse-Benthem
We hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Goeie service en heel vriendelijk personeel.

Locatie

Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102, 2376 BH, Nieuwe Wetering
5km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Culinair genieten voor een betaalbare prijs. Dat kan bij Tussen Kaag & Braassem! Je bent van harte welkom in het gezellige, eigentijdse restaurant met terras en adembenemend uitzicht over de Ringvaart. 

Op de uitgebreide en toegankelijke menukaart staan biologische producten, duurzaamheid en het seizoen centraal. De chef verrast je met heerlijke gerechten en unieke smaakcombinaties die hij (internationaal) heeft opgedaan. Hij selecteert alle producten bovendien bij regionale leveranciers, zodat jij verzekerd bent van verse en pure ingrediënten. 

Graag tot ziens bij Tussen Kaag & Braassem!