Vanallier

Foto's

Beoordelingen

9.6
Perfect
516 beoordelingen
D.
Dhr. D. Warnez
Zeer mooi concept. Vriendelijke bediening. Aangename plaats.
K.
Dhr. K. Verheye
lekker gegeten en vriendelijke bediening! mooi concept
K.
Mevr. K. Tancre
Super lekker en voldoende gegeten Een aanrader

Locatie

Vanallier
Aalbekeplaats 16, 8511, Aalbeke
4km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Vanallier is een fast casual food concept en serveert hippe streetfoodgerechten in een sfeervol en trendy kader. Vanallier is het West-Vlaamse woord voor "van hier": lokaal is hier dus heel belangrijk. Producten Vanallier, mensen Vanallier, de sfeer Vanallier,... Kortom, West-Vlaamse gastvrijheid op zijn best!

Bij Vanallier mag je dus verwachten aan verrukkelijke wraps, salades, pasta's, op plaat gebakken hamburgers (al dan niet met een twist) of oer-Vlaamse klassiekers Vanallier – steeds met dat tikkeltje meer en steeds met iets unieks Vanallier. Bovendien zijn ze vergezeld door de frietjes van Bossuwé, wereldberoemd in Kortrijk en omstreken. Het interieur is gezellig en trendy met oog voor de historiek van het pand. Kortom, een totaalbelevenis, waar iedereen – van zakenlui tot families met kinderen – zich opperbest voelt!

Je bent van harte welkom bij Vanallier! 

Hiernaast zie je de openingstijden. De keuken van Vanallier​ is van dinsdag t/m vrijdag gesloten tussen 13.45 en 18.30 uur en zondag tussen 13.45 en 18.00 uur. Maandag is hun vaste sluitingsdag. Zaterdagmiddag zijn ze open op aanvraag voor groepen.