Vivendum

Vivendum

9.8
Perfect • 70 beoordelingen
Dilsen-Stokkem

Beschikbare deals

Ontvang een e-mail
Vul je e-mailadres in en ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe deal is van Vivendum
Inschrijven

Foto's

Beoordelingen

9.8
Perfect
70 beoordelingen
W.
Mevr. W. Brants
Een fantastische beleving!!
F.
Dhr. F. Meijers
Heerlijk gegeten.
M.
Mevr. M. Donné
De gerechten waren een streling voor de tong en het oog. Vriendelijk onthaal en bediening. Voor achtergrondmuziek zou ik eerder gaan voor licht klassiek instrumentaal.

Locatie

Vivendum
Vissersstraat 2, 3650, Dilsen-Stokkem
8km van treinstation

Contact

Bedrijfsinformatie

Welkom in Dilsen, een schilderachtig stukje Limburg. De sereniteit van de omgeving straalt af op Hostellerie Vivendum. Dit elegante restaurant huist in een 18de-eeuwse kapelaanswoning die een zachte modernisering heeft gekregen, met respect voor het karakter van het huis. Het terras behoort tot de mooiste van het land! En de kamers? Die zijn ideaal om na te genieten van het meesterschap van Alex Clevers.

Hij is een klassiek onderlegde chef die zijn creativiteit graag etaleert. Chef Clevers is fan van de Thaise keuken en laat subtiele uitheemse invloeden probleemloos samengaan met streekproducten en lokale tradities. Al gebeurt dat enkel indien het iets bijdraagt aan het smaakreliëf. Volgens Alex Clevers is koken de kunst van het weglaten, en dat bewijst hij iedere dag opnieuw. 

Ervaar het zelf bij Vivendum!

Hiernaast zie je de openingstijden van Vivendum, op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 13.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Daartussen is de keuken gesloten.